Yleisesti My Content Channel sovelluksesta

My Content Channel on sisällön julkaisemiseen infonäytöille tarkoitettu sovellus. Se on suunniteltu yrityksen yksittäisen sisällöntuottajille ja/tai julkaisijoille. Viestejä voi julkaista  joko tietokoneelta tai älylaitteen avulla. Tämä on My Content Channelin käyttöohje.

Käyttöoikeudet My Content Channeliin jakaa yrityksen Valotalive Admin -käyttäjä.

Yhdellä sisällöntuottajalla /julkaisijalla voi olla oikeudet yksittäisiin näyttöihin tai isompiin näyttöryhmiin.

My Content Channelia käytetään selaimella. Tuetut selaimet ovat Google Chrome ja MS Edge.

My Contentin toiminnallisuudet ovat:

• julkaisu
    • PDF-tiedostot, myös monisivuiset
    • tekstin ja kuvien julkaisu
    • videoiden julkaisu
  • Aikatauluttaminen
  • viestien selaaminen ja haku, mm. julkaisijan nimellä
  • viestien poisto, arkistointi ja palautus takaisin julkaisukiertoon

LUO JULKAISU TUTULLA TYÖKALULLA, esim MS Powerpointilla

Käyttämällä viestin luomiseen ja muokkaukseen yrityksesi esitystyökalua, esim. MS Powerpoint, saat kaikki viestisi helposti yrityksen brändin mukaiseksi

1. Luo viestisi sillä esitystyökalulla, jota olet tottunut käyttämään (esim Powerpoint)

Esityksesi voi sisältää useita sivuja.

Vinkki!  Tehokkaassa viestissä on
    • yhdellä sivulla enintään 250 merkkiä ja
    • yhdessä esityksessä korkeintaan 6-8 sivua

2. Tallenna esitys PDF-muodossa

3.  Valitse oikea kanava My Content Channel sovelluksessa

Kaikki käytettävissä olevat kanavat löytyvät pudotusvalikosta:

4. Lisää tiedosto klikkaamalla harmaata aluetta

Tuetut tiedostotyypit näkyvät sovelluksessa.
    Huom! Älä lisää tekstiä julkaisuun, jos tiedotettava asia on sisällytetty julkaistavaan tiedostoon.

5. Muokkaa tarvittaessa
    1. Näyttöaikaa, eli yksittäisen viestin /sivun kestoa näytöllä (x sekuntia)  ja /tai

2.  Ajastusta, eli koska sisältö tuodaan esityskiertoon (dd.mm.yyyy - dd.mm.yyyy)

6. LÄHETÄ vie julkaisun esitysjonoon