Työyhteisön järjestelmällinen toiminta jamittareiden käyttö ovat avainasemassa tapaturmien torjunnassa.

Sovelluksen avulla lisätään työturvallisuuden
huomioarvoa kannustavan infonäyttöviestinnän avulla.

Valotaliven Tapaturmavapaat päivät -sovellus on olennainen työkalu johdettaessa yritystä kehittymään 0-tapaturman työyhteisöksi.

Valotaliven Tapaturmavapaat päivät -sovellus sisältää kaksi eri osaa:

1. Infonäyttösovellus joka näyttää luvut
  2. Mobiilisovellus, jolla käytetään ja hallinnoidaan laskuria

* * Huom! Ota yhteyttä Valotaliven myyntiin, ennen kuin aloitat. Tapaturmavapaat päivät -sovellus avataan yritykselle, ennen kuin sen voi aktivoida käyttöön. Tämä on maksullinen lisäarvopalvelu. * *

Tapaturmavapaat päivät -laskurisovelluksen aktivointi

Kirjaudu Valota.liveen, etsi pääsivulta tämä ikoni ja klikkaa ikonia:

ja valitse Choose this app

CONFIGURATION

Valitse vasemmasta sivusta välilehti  CONFIGURATION määrittääksesi sovelluksen asetukset:

1. Nimeä sovellus (kynä-ikoni sivun ylälaidassa).

Käytä kuvaavaa nimeä, esimerkiksi kohteen nimeä

2. Theme: Valitse sovelluksen teema.
    Teemalla määritetään infonäytölle tuotavan tiedon fontit ja värit ja /tai taustakuva.
    Klikkaamalla teemaa voit selata vaihtoehtoja.

Voit myös määrittää itse uuden teeman Themes -osiossa.

3. Worksite's name: Anna seurattavan kohteen nimi, esim tehdas, työmaa…

4. Worksite start date: Anna aloituspäivä josta laskenta alkaa

5. Text under the counter
     Muokkaa näytöllä laskurin luvun alla näkyvä teksti haluamaksesi, tai jätä oletusteksti, Accident Free Days

Huom! Tämä teksti näkyy infonäytöllä.
    Tekstin pituus on rajoitettu 24 merkkiin jotta sisältö asettuu infonäytölle hyvin.

6. Email addresses: Lisää käyttäjien sähköpostiosoitteet

Lisää niiden henkilöiden sähköpostiosoitteet, joilla on oikeus palvelun
     * hallinnoimiseen,
     * ilmoitusten lisäämiseen ja muokkaamiseen sekä
     * palvelun kalenterin hallinnoimiseen ja muokkaamiseen.

Maksimimäärä osoitteita on 25 kpl.

Laskuria käytetään ja hallinnoidaan henkilökohtaisen linkin kautta. Jokaisella laskurilla on oma linkkinsä.

Lisäysten /muutosten tallennuksen jälkeen jokaiselle käyttäjälle lähetetään oma yksilöllinen linkki Käyttäjän MobiilisovellukseenLähettäjänä insights@valota.live

7. Background color for management app:
    Mobiilisovelluksen taustaväri

Jos hallinnoit useamman saitin tapaturmia väri auttaa erottamaan eri saitit toisistaan. (Yes/No)

8. Show last accident date and description on display (Yes/No)
     Tällä asetuksella määritetään näytetäänkö näytöllä viimeisimmän tapahtuman tiedot.
     Vaihtoehtoisesti voidaan seurata ainoastaan lukuja.

9. Type a descriptive topic for your latest incident (optional)

Vapaa teksti, maksimissaan 24 merkkiä.

Asetuksella määritetään otsikko jonka alla näytetään viimeisimmän tapaturman tiedot ja päivämäärä. Katso esimerkki vieressä, jossa "Tapaturmat" on otsikko.
    Otsikon alla tuorein merkintä.

10. Add holidays and weekends automatically into the calendar (Yes/No)
    Tällä asetuksella voit määrittää, että kaikki viikonloput ja kirkolliset juhlapyhät (Suomi) jätetään pois laskennasta, jolloin laskenta kohdistuu vain todellisiin työpäiviin.
    Asetukseen pystyy tekemään päiväkohtaisia poikkeuksia Mobiilisovelluksen kautta.

11. Logo for screen:
    Lisää logo, jos haluat.
    Logo näkyy infonäyttöjulkaisussa näkymän oikeassa alakulmassa

12. SHOW ADVANCED

Lisäasetuksista voit määrittää sovelluksen kielen, sekä miten pitkään yksittäisen kohteen tiedot näkyvät infonäytöllä.

• Language
      Valittavissa sovelluksen käyttö- ja julkaisukieleksi joko suomi tai englanti

• Duration
      Määritä kuinka kauan yksittäisen kohteen tiedot näkyvät infonäytöllä

13. Tallenna määritykset valitsemalla  SAVE AL(sivun oikea yläreuna)

14. Viimeistele lisäämällä sisältö näytölle:

Lue lisää käyttöohjeesta:  Tapaturmavapaat päivät -sovellus - Käyttöohje laskurin käyttäjälle

Alla olevista linkeistä löytyy lisätietoa appin muista määrityksistä.

Read more about INFORMATION

Read more about USAGE

Read more about ACTIONS