Tapaturmavapaat päivät -sovelluksen avulla lisätään työturvallisuuden
huomioarvoa kannustavan infonäyttöviestinnän avulla.

Valotaliven Tapaturmavapaat päivät -sovellus on olennainen työkalu johdettaessa yritystä kehittymään 0-tapaturman työyhteisöksi.

Käyttöoikeudet Tapaturmavapaat päivät -laskuriin jakaa yrityksen Valotalive Admin -käyttäjä.Yhdellä henkilöllä voi olla oikeudet yhteen tai useampaan laskuriin.

Tapaturmavapaat päivät -laskuria käytetään käytetään selaimella henkilökohtaisen linkin kautta. Tuetut selaimet ovat Google Chrome ja MS Edge. Jokaisella laskurilla on oma linkkinsä.

Tapaturmavapaat päivät -laskurin toiminnallisuudet ovat:

• Lisää tapaturma, eli kirjaa ylös tapaturmakuvaus. Maksimimerkkimäärä 255 merkkiä.
    Seuraa tapaturmattomia päiviä sekä laskurissa, että infonäytöllä.
  • Muokkaa kalenteria, eli lisää ja/tai poista vapaapäiviä seurataksesi todellisia tapaturmattomia päiviä
  • Kieleksi voit valita joko suomen tai englannin

Olet saanut sähköpostin osoitteesta  insights@valota.live joka sisältää web-linkin Laskurin operointia varten.

Käyttö tietokoneelta:
Tallenna saamasi linkki selaimen (Chrome tai Edge) suosikkeihin, josta se löytyy helposti käyttöön.

Käyttö matkapuhelimesta:

Jos haluat käyttää Laskuria matkapuhelimesta tallenna linkki matkapuhelimen aloitussivuksi.

Kirjaa ylös uusi tapaturma

1. Valitse Tapaturmat - Lisää tapaturma

Vapaaseen kenttään voit kirjata tapaturmakuvauksen.

Valotaliven App -asetuksissa määritetään näytetäänkö Kuvaukseen kirjoitettu teksti infonäytöllä vai ei.

2.  Kirjaa tapaturman päivämäärä

Kirjaa päivämäärä yrityksen käytännön mukaisesti

-->   Viimeisin tapaturma näkyy
            sovellusikkunassa

Tieto näkyy myös infonäytöllä, jos näin on sovelluksen asetuksiin määritetty.

Muokkaa kalenteria

Kun valitaan Muokkaa kalenteria

aukeaa Kalenterinäkymä, jossa voidaan hallinnoida poikkeamat kalenteriin:

Kohdassa Lisää poikkeus määritetään päivät, jolloin normaalikalenteri ei ole voimassa, esim. poikkeavat vapaapäivät (Työpaikka suljettu), tai vaihtoehtoisesti poikkeavat työpäivät (Työpaikka pakotettu auki).

Määritä aloituspäivä, ja lopetuspäivä.

Kerro halutessasi syy ja sulje, tai avaa kalenteri merkitylle

ajankohdalle.

Tallenna tehty muutos.

Lue lisää aktivointiohjeesta: Tapaturmavapaat päivät -sovellus - Aktivoi ja ota käyttöön

Tulostettava käyttöohje löytyy alta: